Tervetuloa Suomen Kulttuurirahaston sähköiseen hakuun


Tämän palvelun avulla voit hakea apurahaa Suomen Kulttuurirahastosta.

Verkkopalvelu on avoinna Argumenta-hakemuksille 15.8.-9.9.2016, taiteilijaresidenssihakemuksille 18.8.-16.9.2016, keskusrahaston hakuaikana 1.-31.10.2016 sekä maakuntarahastojen hakuaikana 10.1.-10.2.2017. Toivomme, että jätät hakemuksen hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä.

Apurahan myönnöstä ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tiedot julkistetaan myös Kulttuurirahaston verkkosivuilla. Keskusrahaston apurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse helmikuun alkupäivinä, noin viikkoa ennen maakuntarahastojen hakuajan päättymistä. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan myös kirjeitse helmikuun toisella viikolla. Apurahat julkistetaan vuosijuhlassa 27.2.

Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla. Jos et voi käyttää verkkopankkitunnuksia, voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen.

Hakuohjeisiin pääset alla olevasta linkeistä. Katso myös Säätiösedän videoblogi.


Kirjautuminen verkkopankkitunnuksilla
Valitkaa verkkopankkinne
select
Kirjaudu
Kirjautuminen käyttäjätunnuksilla
Tunnus
Salasana
Kirjaudu sisään

Luo uusi käyttäjätunnus

Salasana unohtunut
Ohjeita
Hakuohjeet, apurahat

Tekninen tukiHakemuksen tietosisältö muodostaa henkilötietolain mukaisen henkilörekisterin, jota Suomen Kulttuurirahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Datalink Oy