SKR

Hakemukset


Tervetuloa tekemään apurahahakemusta


Apurahanhakijan verkkopalvelu on avoinna Lokakuun, TammikuunMaaliskuun ja Elokuun hakujen aikana. Voit tarkistaa hakujen alkamis- ja päättymispäivämäärät yllä olevilta sivuilta. Verkkopalvelu menee kiinni haun viimeisenä hakupäivänä klo 16.00 Suomen aikaa.

Apurahanhakijan verkkopalvelussa on testihakulomake, johon voi tutustua hakuaikojen ulkopuolella. Suosittelemme tarkastelemaan myös varsinaista hakulomaketta heti haun alkaessa, moni asia selviää lomaketta täytettäessä.

Lokakuun haussa monivuotisina myönnettyjen henkilökohtaisten työskentelyapurahojen jatkohakemus on avoinna jatkuvasti. Hakemuksia ei käsitellä heinäkuussa, jolloin Kulttuurirahaston toimisto on suljettu.

Apurahan myönnöstä ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tiedot julkistetaan myös Kulttuurirahaston verkkosivuilla.

Lokakuun haun apurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse helmikuun alkupäivinä, noin viikkoa ennen Tammikuun haun päättymistä. Tammikuun haun päätöksistä ilmoitetaan maalis-toukokuun aikana.

Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen.

Palatessasi hakemukseen sinun on käytettävä aina samaa kirjautumistapaa.Hakuohjeet

Tekninen tuki

Hakemuksen tietosisältö muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisen henkilörekisterin, jota Suomen Kulttuurirahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta. Apurahoihin liittyvä henkilötietojen rekisteriseloste on luettavissa täältä.