Tervetuloa Suomen Kulttuurirahaston sähköiseen hakuun


Tämän palvelun avulla voit tehdä apurahahakemuksesi verkossa. Hakemus ja liitteet tulee toimittaa myös paperitulosteena. Verkkopalvelu on avoinna keskusrahaston hakuaikana 1.-30.10.2015 sekä maakuntarahastojen hakuaikana 10.1.-10.2.2016. Tämän lisäksi verkkopalvelun kautta voi hakea työskentelyapurahaa Schloss Wiepersdorfin tai Hôtel Chevillonin taiteilijataloihin 20.8.-17.9.2015. Toivomme, että jätät hakemuksen hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä.

Keskusrahaston apurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse helmikuun alkupäivinä, noin viikkoa ennen maakuntarahastojen hakuajan päättymistä. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan myös kirjeitse helmikuun toisella viikolla. Apurahat julkistetaan vuosijuhlassa 27.2.

VIIMEISEN HAKUPÄIVÄN KOTIMAAN POSTILEIMA HYVÄKSYTÄÄN. Hakijan tulee pyytää postileima kirjekuoreen. Ulkomailta tulevien hakemusten tulee olla perillä viimeiseen hakupäivään mennessä.

Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla. Jos ette voi käyttää verkkopankkitunnuksia, voitte luoda itsellenne käyttäjätunnuksen.

Hakuohjeisiin pääset alla olevasta linkistä. Katso myös Säätiösedän videoblogi.


Kirjautuminen verkkopankkitunnuksilla
Valitkaa verkkopankkinne
select
Kirjaudu
Kirjautuminen käyttäjätunnuksilla
Tunnus
Salasana
Kirjaudu sisään

Luo uusi käyttäjätunnus

Salasana unohtunut
Ohjeita
Hakuohjeet

Tekninen tukiHakemuksen tietosisältö muodostaa henkilötietolain mukaisen henkilörekisterin, jota Suomen Kulttuurirahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Datalink Oy