Tervetuloa apurahanhakijan verkkopalveluun


Verkkopalvelu on avoinna keskusrahaston hakuaikana 1.–31.10., maakuntarahastojen hakuaikana 10.1.–9.2. sekä suunnattujen hakujen hakuaikoina, jotka voit tarkistaa osoitteesta haettavat apurahat. Verkkopalvelu menee kiinni viimeisenä hakupäivänä klo 16:00 Suomen aikaa. Kolmevuotisina myönnettyjen apurahojen 2. ja 3. vuoden jatkohakemusten hakulomake on avoinna jatkuvasti.

Apurahan myönnöstä ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tiedot julkistetaan myös Kulttuurirahaston verkkosivuilla. Keskusrahaston apurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse helmikuun alkupäivinä, noin viikkoa ennen maakuntarahastojen hakuajan päättymistä. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan myös kirjeitse helmikuun toisella viikolla. Keskusrahaston apurahat julkistetaan viimeistään vuosijuhlassa 27.2.

Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole omia verkkopankkitunnuksia, voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen.

Hakuohjeisiin pääset alla olevista linkeistä. Katso myös Säätiösedän videoblogi.Kirjautuminen
Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia
Ohjeita
Hakuohjeet, apurahat

Tekninen tukiHakemuksen tietosisältö muodostaa henkilötietolain mukaisen henkilörekisterin, jota Suomen Kulttuurirahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Datalink Oy