Tervetuloa Apurahanhakijan verkkopalveluun


Verkkopalvelu on avoinna keskusrahaston hakuaikana 1.-31.10.2016 sekä maakuntarahastojen hakuaikana 10.1.-10.2.2017. Palvelu menee kiinni viimeisenä hakupäivänä klo 24 Suomen aikaa. Toivomme, että lähetät hakemuksen hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä.

Apurahan myönnöstä ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tiedot julkistetaan myös Kulttuurirahaston verkkosivuilla. Keskusrahaston apurahapäätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse helmikuun alkupäivinä, noin viikkoa ennen maakuntarahastojen hakuajan päättymistä. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan myös kirjeitse helmikuun toisella viikolla. Apurahat julkistetaan vuosijuhlassa 27.2.

Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole omia verkkopankkitunnuksia, voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen.

Hakuohjeisiin pääset alla olevista linkeistä. Katso myös Säätiösedän videoblogi.


Kirjautuminen
Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia
Ohjeita
Hakuohjeet, apurahat

Tekninen tukiHakemuksen tietosisältö muodostaa henkilötietolain mukaisen henkilörekisterin, jota Suomen Kulttuurirahasto ylläpitää, säilyttää ja arkistoi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Datalink Oy