Perustamiskeräys

Tee aikamatka vuoteen 1938 ja löydä isovanhempasi verkosta.

[-] Piilota ohjeet

Voit hakea tietoja Suomen Kulttuurirahaston perustamiskeräyskirjoista sekä lahjakirjakeräyksen lahjakirjoista nimen, kunnan ja ammatin tai näiden osien ja yhdistelmien perusteella. Haku ottaa huomioon myöhemmät kuntaliitokset. Haku ”Hamina” listaa sekä Haminan että Vehkalahden lahjoitukset, mutta Vehkalahden tulokset saat poistettua klikkaamalla Haminan nimeä. Sen sijaan haku ”Vehkalahti” tuottaa pelkästään Vehkalahden lahjoituksia.

Aineistossa olevat nimet on tulkittu alkuperäisistä keräyslistoissa olevista allekirjoituksista. Jos huomaat aineistossa selviä tulkinta- tai kirjoitusvirheitä, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan niistä sähköpostitse osoitteeseen yleisinfo(at)skr.fi. Lahjakirjakeräyksen yksittäisiä lahjakirjoja ei ole voitu siirtää verkkoon, joten näissä tapauksissa näkyviin tulee vain lahjoituksen markkamäärä.

Suomen Kulttuurirahastolla on aineistojen tekijänoikeudet. Hyödyntäminen ilman tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Yksittäisten nimien ja allekirjoituskuvien jakaminen on kuitenkin sallittua.

Sukunimi Etunimi Arvo Paikkakunta
x x x x
Ei hakutuloksia